Waarschuwing

The provided API key is invalid.

Expositie in de Willem

Expositie Marion Naber

Open: zondag na de dienst + 11.15-12.00u | woensdagen 10.00-12.30u

Mijn naam is Marion Naber-Kemper.

Ik ben geboren in 1949 in Amsterdam.

Vanaf 2008 woon ik in Roosendaal en ik schilder sinds viereneenhalf  jaar. Het werken met kleuren en het schilderen van luchten en water zijn mijn favoriet. Van abstract tot realiteit.  Ik haal mijn inspiratie, vooral uit alles wat ik zie en bijzonder vind, de natuur, ansichtkaarten, foto’s etc.

Dit gebruik ik echter als basis, wat er daarna op het doek komt, komt uitsluitend uit mezelf op dat moment. Iets naschilderen kan en wil ik niet.

Mijn schilderijen zijn allemaal anders, niet alleen van kleur, maar ook van schildering en structuur. De schilderijen zijn geschilderd op doek met acryl verf.

Het is voor mij een uiting van mijn gevoel en biedt mij veel ontspanning.

Ik volg sinds september 2015 schilderlessen bij Dees Goosen, kunstenares te Bergen op Zoom.

Daarnaast maak ik veel gedichten en heb ik in december 2013 een gedichtenbundel uitgegeven.

“Uit het leven gegrepen en vanuit mijn hart geschreven,” genaamd “ NATUURLIJK”.

Gedichten met daarbij schilderijen van eigen hand en foto’s van bijzondere vakanties.

Bij elk schilderij wat ik maak, zit altijd een klein gedichtje, wat slaat op het schilderij.

Ik hoop dat iedereen zal genieten van mijn schilderijen, zoals ik kan genieten, door ze te maken.

U bent welkom bij onze diensten, klik hier

Dopen,trouwen,rouwen

Olympiaweg 14, Amsterdam 1076 VX, Tel. 020 662 27 00, info@willemdezwijgerkerk.nl