Henri Nouwen Avonden: zien - horen - lezen - gesprek

De Henri Nouwen Avonden zijn bedoeld om ‘spirituele’ teksten (in de geest van Henri Nouwen) te lezen, die op ons in te laten werken en daarover in gesprek te raken. De afgelopen jaren waren dat teksten van o.a. Henri Nouwen zelf, van Etty Hillesum, Martin Buber, Antoine de Saint-Exépury en Jean-Jacques Suurmond.

De sfeer van de bijeenkomsten is rustig en aandachtig - geen discussie, maar een gesprek, een ontmoeting ‘van hart tot hart’.

Suggesties voor teksten zijn altijd zeer welkom.

Plaats: Willem de Zwijgerkerk.

Leiding & informatie: ds. Niek Scholten.

Tijdstip en avond in overleg met wie zich opgeeft: overdag of ’s avonds is mogelijk. Deze kring vindt alleen doorgang bij minimaal zeven aanmeldingen. Bel gerust met ds. Niek Scholten 020 6641277.

U bent welkom bij onze diensten, klik hier

Dopen,trouwen,rouwen

Olympiaweg 14, Amsterdam 1076 VX, Tel. 020 662 27 00, info@willemdezwijgerkerk.nl