Theologische leeskring

Lezen uit de boeken van Tomas Halik.

Twee boeken van deze Tsjechische theoloog en filosoof zijn in het Nederlands vertaald. Halik is in staat om in zijn theologisch denken een brug te slaan tussen geloof en scepsis, tussen christelijke zingeveing en atheïstische levensoriéntatie. De titels van de boeken zijn ‘Geduld met God’ en ‘De nacht van de biechtvader’. We gaan er de meest treffende gedeelten uit lezen in de Willem, verdeeld over drie a vier bijeenkomsten. Samenvattingen worden aangeleverd.

Plaats: Willem de Zwijgerkerk.

Leiding & informatie: ds. Niek Scholten.

Tijdstip en avond in overleg met wie zich opgeeft: overdag of ’s avonds is mogelijk. Deze kring vindt alleen doorgang bij minimaal zeven aanmeldingen. Bel gerust met ds. Niek Scholten 020 6641277

U bent welkom bij onze diensten, klik hier

Dopen,trouwen,rouwen

Olympiaweg 14, Amsterdam 1076 VX, Tel. 020 662 27 00, info@willemdezwijgerkerk.nl