Eettafel

Tijdens de zomer gaat de eettafel bijeenkomst door. Elke 14 dagen op donderdag is er een heerlijke en gezellige maaltijd in de glazenzaal (ingang voorzijde), soms ook in het Odensehuis. Er wordt gekookt door vrijwilligers en er zijn altijd twee gangen en een glaasje wijn of frisdrank, voor slechts €6. Wilt u ook samen eten? Voel u dan welkom, u hoeft geen kerkelijke achtergrond te hebben. Deur open vanaf 17.30u.

Er zijn nog plaatsen aan onze tafel, meldt u zich gerust even aan bij Frans Schouwenaar, 06 81283076.