Op Eigen Kracht-training

Op Eigen Kracht is een gratis training voor mensen die (tijdelijk) wat minder te besteden hebben, zoals bijvoorbeeld voedselbankklanten. Leven van weinig geld is lastig en kan een hoop stress opleveren. Het roept ook vragen op. Hoe hou je overzicht in je financiën? Waar kun je aankloppen voor hulp en waar heb je recht op? Bij de Op Eigen Kracht-training wisselen we in een reeks van tien wekelijkse bijeenkomsten, tips en ervaringen uit over de volgende onderwerpen:

• Hoe houd je overzicht in je administratie en financiën?
  • Waar kan je op besparen?
  • Waar kun je terecht voor hulp en goedkope of gratis activiteiten?
  • Schulden en wat nu?
  • Hoe kan je goedkoop én gezond eten?
  • Hoe ga je om met stress?
  • Hoe kom je voor jezelf op?
  • Hoe kun je besparen op energiekosten?

We gaan ook op boodschappenexcursie! De boodschappen mag je houden.

De training wordt afgesloten met een feestelijke certificaatuitreiking.

Op Eigen Kracht bij jou in de buurt:

Start: dinsdag 10 april gaat niet door. Het is nog niet bekend wanneer deze training start.

Tijdstip: 9:30 – 11:30 uur

Locatie: Willem de Zwijgerkerk, Olympiaweg 14

Aanmelden

Of telefonisch via: 020-6839260 (bereikbaar op dinsdag, woensdag en donderdag).

Informatie over de trainingen en andere startdata en locaties vind je op de website: www.opeigenkrachttraining.org.

Nieuws is te lezen op onze Op Eigen Kracht Facebook. ‘Like’ de pagina om altijd op de hoogte te blijven.