Inspiratieklas

Heb je ervaringen met iets dat groter is dan jezelf? Raakt dat voor jou aan geloof, hoop en liefde? Ben je opgevoed in de christelijke geloofstraditie en wil je meer ontdekken van wat het in jouw dagelijkse leven betekend? Wat voor boek is de Bijbel en wat wil het scheppingsverhaal vertellen? En ben je benieuwd naar wat we nou eigenlijk met Advent en Kerst vieren?

De Inspiratieklas is bedoeld voor mensen met vragen als hierboven. Er is al een bestaande groep van deelnemers met en zondere gelovige achtergrond. De leeftijd varieert van 25 tot 80 jaar. Er is plek voor nieuwkomers. Elke avond beginnen we met stilte en muziek in de kerkzaal/kapel.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Begeleiding: buurtdominee Marleen Kemink
Data: dinsdag 3 oktober, 24 oktober, 7 november, 28 november, 19 december 2017
Tijd: 19.30 - 21.30 uur (voor wie wil kan om 18.30 uur samen eten in de kerk)