Zomeractiviteiten

Over-bruggen

Bijna elke dinsdagmiddag in juli en augustus is er een zomerse ontmoetingsmiddag van de Willem de Zwijgerkerk en de Oranjekerk in de Oranjekerk. Het thema dit jaar is ‘overbruggen’. Voor sommige mensen is de zomer een tijd van vakantie: je overbrugt de afstand naar een andere plek om daar tijdelijk je thuis op te slaan. Voor anderen is de zomer in zijn geheel een tijd van overbruggen: veel activiteiten stoppen, anderen zijn weg, je hoopt dat de zomer snel weer over is. Verschillende inleiders zullen tijdens de zomerse ontmoetingsmiddagen op verschillende wijze invulling geven aan het thema.

U bent welkom op:10, 24 en 31 juli en op 7, 14 en 21 augustus, telkens van 14.00 tot 16.00 uur in de ontmoetingsruimte van de Oranjekerk, Tweede van der Helststraat 1-3. Kosten per keer: €2.

Voor koffie, thee en iets lekkers wordt gezorgd.