Bijbelverhalen in het café

De Bijbel is één van de meest gelezen boeken op de wereld. Ze heeft onze cultuur, kunst en literatuur diepgaand beïnvloed.

Wil je dit boek zelf eens lezen en ontdekken hoe deze verhalen ons ook vandaag kunnen inspireren, verrassen of confronteren? Schuif aan in het café en lees samen met anderen elke maand een Bijbelverhaal. Wees gerust: je hoeft niet gelovig te zijn (of te worden) om mee te doen.

Hoe ziet een avond eruit?

Door de tekst ‘slow’ te lezen geven we allereerst aandacht aan wat er nu precies staat. Vervolgens staan we stil bij waar het verhaal ons raakt en wat dit in onze context zou kunnen betekenen. Er doen mensen met een verschillende religieuze of niet-religieuze achtergrond mee. We sluiten de avond af met een borrel.

Data: 11/9 – 9/10 – 13/11 – 11/12 (elke 2e zondagavond v/d maand)

Tijd: 20.00 – 21.30 uur

Lokatie: Wijnbar Paulus, Ceintuurbaan 348, Amsterdam-Zuid

Leeftijd: 25 t/m 45 jaar