Kerkdiensten in de Willem de Zwijgerkerk

IMG 3484a gemeenteElke zondag om 10.00u is er een dienst in de prachtige en sfeervolle kerkzaal van de Willem de Zwijgerkerk.

Een goede liturgie, afwisselende en gevarieerde zang en muziek, aandacht voor de kinderen, kinderoppas en kindernevendienst

De diensten zijn erg belangrijk voor onze gemeente en daarom zijn we ook blij met een prachtig gevarieerd programma. Twee zondagen hebben in ieder geval maandelijks een bijzonder karakter.

De 1e zondag van de maand staat altijd in het licht van het thema, dit jaar: Favoriete Bijbelse personen. De predikant bereidt de dienst voor samen met een groep mensen die zich bij de invulling van het thema in de betreffende maand bijzonder betrokken voelen.

De 3e zondag van de maand is altijd een dienst van Schrift en Tafel.
In de diensten is één keer per maand een belangrijke en vreugdevolle rol weggelegd voor de zanggroep. Ook doen we geregeld een beroep op amateur-musici, die samen met onze organist Jo van Beusekom de muziek zullen verzorgen.

Welkom op zondag

U bent welkom bij onze diensten.

Dopen, trouwen, rouwen

Neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of de pastorale commissie

Willem de Zwijgerkerk

Olympiaweg 14
1076 VX - Amsterdam
Tel. 020 662 27 00
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.