Zanggroep WdZ, sprokkelkoor

Het sprokkelkoor is een los-vast verband van mensen die graag willen zingen in en rond de diensten van de Willem de Zwijgerkerk. In principe verleent het koor elke derde zondag van de maand zijn medewerking aan de kerkdienst.

Informatie
Wie een keertje mee wil zingen is van harte welkom. Info bij ds. Niek Scholten. Ook kunt u contact opnemen met Corrie de Gier-de Vries, contactpersoon van de kerk, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Repetities
De repetities zijn van 20-22 uur op de woensdag voorafgaand aan de zondag van de uitvoering en vinden plaats in de kerk. Bij grotere projecten is er af en toe een repetitie extra. Tijdens de repetitie is er niet alleen aandacht voor de noten, maar wordt ook inhoudelijk de dienst voorbereid. Wat er klinkt aan muziek en tekst moet passen in het geheel.

Data in 2017

15 maart   repetitie
19 maart   repetitie en uitvoering

5 april        repetitie