Waarschuwing

The provided API key is invalid.

Kerkdiensten in de Willem de Zwijgerkerk

Elke zondag om 10.00u is er een dienst in de prachtige en sfeervolle kerkzaal van de Willem de Zwijgerkerk.

Een goede liturgie, afwisselende en gevarieerde zang en muziek, aandacht voor de kinderen, kinderoppas en kindernevendienst

De diensten zijn erg belangrijk voor onze gemeente en daarom zijn we ook blij met een prachtig gevarieerd programma. Twee zondagen hebben in ieder geval maandelijks een bijzonder karakter.

De 1e zondag van de maand staat altijd in het licht van het thema, dit jaar: Favoriete Bijbelse personen. De predikant bereidt de dienst voor samen met een groep mensen die zich bij de invulling van het thema in de betreffende maand bijzonder betrokken voelen.

De 3e zondag van de maand is altijd een dienst van Schrift en Tafel.

In de diensten is één keer per maand een belangrijke en vreugdevolle rol weggelegd voor de zanggroep. Ook doen we geregeld een beroep op amateur-musici, die samen met onze organist Jo van Beusekom de muziek zullen verzorgen.

U bent welkom bij onze diensten, klik hier

Dopen,trouwen,rouwen

Olympiaweg 14, Amsterdam 1076 VX, Tel. 020 662 27 00, info@willemdezwijgerkerk.nl