Activiteit

Workshop Willem’s Theater


Evenementgegevens

  • Datum:

Doe mee aan het betoverende theater-/zangstuk “Under Milkwood”! 🎭

Ben jij een gevierd acteur of zanger op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of heb je maar een beetje theater-/zangervaring en heb je altijd al eens op het podium willen schitteren in een onvergetelijke productie? Dit is jouw kans! 

We gaan werken aan het prachtige theaterstuk “Under Milkwood”, tekst in het Nederlands / songs in het Engels, en we zijn op zoek naar extra acteurs en zangers om ons ensemble te versterken. Dit klassieke stuk van Dylan Thomas biedt een rijke, poëtische reis door het leven in een klein vissersdorpje, vol kleurrijke personages en ontroerende momenten. Zelf rijgen we er muziek en zang doorheen.

🔹 Locatie: Willem de Zwijgerkerk, Olympiaweg 14, Amsterdam

🔹 Repetities: op zaterdagmiddag, om de week, van 13.00 tot 17.00 uur (financiële bijdrage: €5). Tussendoor mogelijk deelrepetities (zang) op donderdagavond. 

Of je nu acteert, zingt of beide, bij “Under  Milkwood” verwelkomen we iedereen die gepassioneerd is over theater en zang. 

Wat kun je verwachten?
Creatieve uitdaging. Verdiep je in de fascinerende wereld van Dylan Thomas en breng levendige personages tot leven. Een inspirerende en ondersteunende omgeving. De kans om je talenten te ontwikkelen en te laten zien. Gezellige repetitiemomenten in een prachtige locatie. 

Interesse?
Stuur ons een bericht met jouw naam, contactinformatie, en een korte introductie van jezelf en je ervaring. Stuur je e-mail naar: grit.49@outlook.com,  of bel naar: 06-30322443. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten en samen iets moois neer te zetten!